Als je voor de eerste echo bij ons komt kunnen we oa zien of je zwanger bent van één of misschien wel twee of meer kindjes. Als blijkt dat je zwanger bent van een meerling dragen we vanaf dat moment de zorg over aan de gynaecoloog. Omdat een meerlingzwangerschap meer kans op complicaties geeft. Wij zijn niet bekwaam een meerlingzwangerschap goed te controleren. Wel zijn we gedurende je zwangerschap bereikbaar voor vragen.

Na je ziekenhuisbevalling begeleiden we heel graag je kraambed. Op het moment dat je ontslagen wordt uit het ziekenhuis na de bevalling bel je ons voor de kraambedcontroles, wij komen dan de dag nadat je bent thuisgekomen bij je langs om te zien hoe het met jou en je kindjes gaat, ook als je kinderen nog even in het ziekenhuis moeten blijven zijn we er voor jou. We kunnen je ook adviseren over de inzet van kraamzorg, je begeleiden bij bostvoeding geven of kolven.

Natuurlijk ben je altijd welkom om mee te doen aan centering pregnancy, de medische controles zijn dan in het ziekenhuis maar de groepsbijeenkomsten geven je veel extra informatie en de mogelijkheid je ervaring te delen.