Wij houden spreekuur op drie locaties in Zwolle: in het centrum (Willemskade), in Stadshagen (Overtoom) en in Assendorp.

In Assendorp zijn we te vinden aan de Leliestraat 85. Vanaf 1 augustus vervalt het spreekuur op deze locatie.

Voor het maken van afspraken, het doorgeven van je ontslag uit het ziekenhuis na de bevalling of het stellen van vragen bel je:

038-4 211 211

Je wordt dan verbonden met de praktijkassistente. Zij zal indien nodig overleggen met de verloskundige.  Buiten de spreekuurtijden om kun je voor dringende vragen en bevallingen 24 uur per dag de dienstdoende verloskundige rechtstreeks bereiken op nr:

06 – 54 27 63 59 (dringende vragen liever niet appen, berichtjes lezen we vaak niet op tijd)

Is de dienstdoende verloskundige niet bereikbaar op het mobiele nummer?  Mocht je ons op geen enkele manier kunnen bereiken, neem dan in dringende gevallen contact op met de dienstdoende verloskundige van de praktijk in Zwolle Zuid; de Bakeraad, via telefoonnummer: 038-4659228, toets 2 in het keuzemenu. Zij zal proberen ons op een andere manier te bereiken of je eventueel zelf verder helpen.

We hebben zowel aan de Willemskade als aan de Overtoom een echoapparaat dus je kunt voor alle afspraken op beide locaties terecht. Je kunt bij de assistentes aangeven waar je op controle wilt komen.

Het adres:

Het Verloskundig Huys
Leliestraat 85
8012 BM Zwolle

info@hetverloskundighuys.nl
038 – 4 211 211