Al meer dan 10 jaar werken wij fijn samen in een vast team. We kennen elkaar goed en delen dezelfde visie. Natuurlijk hebben we verschillende achtergronden, specialisaties en interesses. Bijvoorbeeld op het gebied van echoscopie, anticonceptie en borstvoeding. We zijn actief in de regio en hebben allemaal naast ons werk in de praktijk ook andere taken ter bevordering van de kwaliteit van onze zorg. We vinden het belangrijk onze kennis up to date te houden en volgen jaarlijks diverse nascholingen. We staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

Je kunt zelf kiezen bij wie je op controle komt, zo kun je ervoor kiezen met ons allemaal kennis te maken of juist maar 2 of 3 gezichten te zien tijdens je zwangerschapscontroles.
We werken met wisselende 24-uurs diensten. Je kunt dus ieder van ons treffen bij je bevalling. Elke donderdag lunchen we gezellig samen en hebben daarna ons wekelijks cliëntenoverleg. Op die manier is iedereen altijd op de hoogte van wat er speelt in je zwangerschap.

Je zult ook onze assistentes Reiny, Nathalie en Hetty regelmatig tegenkomen. Zij beantwoorden de telefoon, maken nieuwe afspraken en meten je bloeddruk en Hb. Indien nodig overleggen ze met een van de verloskundigen.

Verloskundigen

Hetty Baerveldt

Judith van den Berg

Dokie de Bont

Erna Kerkhof

Wietske van Schaik

Sandra Oldenkamp

Liz Wijlens

Assistentes

Reiny Boom

Hetty Holtrust

Nathalie de Jong